Wednesday, 4 July 2012

Super junior

Assalamualaikum ,,
Aku suke super junior ..super junior best giler !!! Penyanyi die cute !!semua lagu die aku minat except ade la beberapa lagu yg aku x suke,, aku suke k-pop ponn sbb diorang reti menari,,haha smart ! Kat sek aku ade la bdk ni suke k-pop,, die sll pakai songkok utk tutup rambut die yg mcm k-pop tu ! Org tu ddk dpn ....tapi buat ape aku cite psl die,,,x penting kott !yg penting aku suke super junior !!!

Antara lagu2 super junior yg aku minat ialah :
>superman
>sorry sorry
>bonamana
>no other
>happiness
>cooking?cooking!
>dan sebagainye
(sebenarnye, patut ke aku bgtau lagu kegemaran aku?)
*yg penting aku suke super junior! Kakak ily ! Cube teke sape gerangan di atas
Copyrightby©SyafiqahHan